Zelfbouwstands

Beursstand

Modulaire en mobiele beursstands - Snel, eenvoudig en stressvrij

Ben je op zoek naar een beursstand die je zelf eenvoudig kunt opzetten? Vind je dat je minder tijd moet besteden aan de inrichting van de stand en meer tijd moet besteden aan de planning van je beursactiviteiten? Wij bieden jou een modulaire en mobiele beursstand, niet alleen eenvoudig en snel op te zetten, maar ook een stressvrije oplossing voor jouw beursdeelname. Hier zijn enkele redenen om een zelfbouw beursstand aan te schaffen die jou herkenbaar maakt. 

Zelfbouwstands bieden veel meer dan je denkt. Hier zijn een paar voordelen waar je als koper van kunt genieten:

 • Jouw stand is meestal tussen de 6 en 30 m² groot
   
 • Je neemt regelmatig deel aan beurzen, evenementen en conferenties
   
 • Je wilt een oplossing voor meerdere jaren voor je beursdeelnames
   
 • Je wilt tijd en kosten besparen op de beurs

 • Je wilt volledige vrijheid om je stand te bouwen

 • Je wilt één stand die aan te passen is aan het vloeroppervlakte dat je hebt bij verschillende beurzen

 •  

Wil je een gratis beursstand-ontwerp ontvangen voor je aankomende evenement? Stuur dan een mail naar info@beursstand.be of bel ons op: +3233852196

1. Perfecte optie als je een kleine stand nodig hebt

Zelfbouw stands zijn de ideale optie als je standgrootte minder dan 30 m² is. Je kunt een grote indruk maken met je kleine stand terwijl je toch flexibel genoeg bent om planken, verlichting, productdisplays, LCD-schermen en deuren toe te voegen aan je ontwerp.

Een kleine stand betekent dat er minder middelen nodig zijn voor het opbouwen, afbouwen en beheren van de beursactiviteiten, wat betekent dat je op arbeids-/personeelsgerelateerde kosten kunt besparen.
 

3. Nieuwe ontwerpen

Koop vandaag nog een knappe zelfbouw beursstand met uniek ontwerp. Je kunt ook contact met ons op nemen om een nieuw ontwerp te maken van je bestaande zelfbouw stand met vernieuwde configuratie en accessoires.

Voor een toekomstige beurs bieden wij onze gratis design service aan voor onze kopers. Dit betekent dat wij, rekening houdend met de aangeschafte systemen, een nieuwe set-up tekenen op basis van een door jou aangeleverd standoppervlak.

 

 

 

5. Snel en eenvoudig op te zetten

Onze modulaire systemen zijn zo eenvoudig te monteren dat je in minder dan een uur een stand van 9 m² kunt bouwen. Is dat niet snel? Je zelfgebouwde beursstand vereist minder personeel en personeelsuren in vergelijking met andere aangepaste en modulaire opties.

Onze zelfbouw stands zijn gebruiksvriendelijk ontworpen en zijn vrij licht van gewicht. Het enige wat je hoeft te doen is de onderdelen uitpakken en op de juiste manier in elkaar steken. Nadien bevestig je de graphics en je stand is binnen de kortste keren klaar voor gebruik.

7. Breng meer tijd door in je stand

Dankzij de snelle opbouw kun je je kostbare tijd besteden aan beurs activiteiten zoals presentaties, conferenties en klantenbijeenkomsten. En na afloop van de beurs kun je alles snel afronden, want het afbreken van deze zelfbouw stand neemt minder tijd in beslag dan je denkt.
 

2. Herbruikbare verpakking en gemakkelijk transport

Geen gedoe meer met kartonnen dozen of houten kratten. Onze zelfgebouwde stands maken je het echt gemakkelijk, want ze worden geleverd in speciale herbruikbare verpakkingen, waaronder compacte koffers, tassen en trolleys. Voordelen van compacte verpakkingen zijn:

 • Al deze  koffers zijn stevig en hebben een lange levensduur
 • Ze kunnen meestal worden vervoerd als handbagage en  eenvoudig van de ene locatie naar de andere gebracht worden
 • Stands tot 18 m² kunnen gewoon in je auto of in een bestelauto worden vervoerd

4. 100% pre-build garantie

Zodra je besluit om een zelfbouw stand te kopen en te bestellen zullen wij de stand met  accessoires volledig pre-builden in ons magazijn voor kwaliteitscontrole. Wij sturen je de foto's en video's zodat je al een voorproefje van jouw stand krijgt. Als je in België een zelfbouw stand wilt aanschaffen, raden wij je ook aan om een afspraak met een expert te maken in één van onze showrooms. Je krijgt zo de mogelijkheid om onze modulaire systemen te bekijken, inclusief het complete  proces van opbouw en afbouw voor jouw toekomstige beurzen.

Mocht je echter op de beurs te maken krijgen met onvoorziene problemen van je stand, dan kun je contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder.

 

 

6. Onderdelen garantie

Wanneer een onderdeel van je stand defect of versleten raakt is het goed om te weten dat een simpel telefoontje vaak genoeg is om een vervangend onderdeel te bestellen. We bezorgen u het deeltje zo snel mogelijk.

In sommige gevallen is deze “onderdeelgarantie” zelfs kosteloos.

 

 

8. Handleidingen

Je kunt ook onze online video handleidingen bekijken die stapsgewijze instructies bevatten over hoe je jouw zelfbouw beursstand kunt opbouwen en demonteren. Ook hebben we voor elk systeem tekeningen gemaakt die hiervoor bruikbaar zijn. Op verzoek maken wij voor elk ontwerp een opbouwinstructie, zodat je jouw stand overal en in ieder geval op tijd kunt installeren.

Of je nu zelf een stand in België wilt bouwen of ergens anders in Europa wilt exposeren, wij helpen je graag met een goede en degelijke zelfbouwstand. Je hebt de vrijheid om je eigen stand op te bouwen op jouw tempo en te genieten van een stressvrije beurservaring. 

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE                                                             JE KUNT ONS BEREIKEN OP +3233852196 OF OP INFO@BEURSSTAND.BE

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn Stand Ideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Maak een afspraak

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.